У Полтаві проведуть благодійний марафон на підтримку військових

Новини
Ольга Матвієнко28 липня 2014 о 13:432019 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві проведуть благодійний марафон на підтримку військових
​На підтримку військових з Полтавської області, які зараз знаходяться у зоні АТО, в обласному центрі проведуть благодійний марафон «Україна починається з тебе!».

У Полтаві проведуть благодійний марафон на підтримку військовихУ Полтаві два дні збиратимуть кошти для військових. Фото – novosti.zhitomir.ua

8-9 серпня у Полтаві на Театральній площі (біля театру імені М. В. Гоголя) відбудеться благодійний марафон. Про це повідомляють на сторінці Полтавського батальйону небайдужих. Ця спільнота і виступає організатором заходу разом з Полтавською єпархією Української православної церкви Київського патріархату за підтримки обласної та міської влади.

8 серпня

12.00 – відкриття благодійного марафону «Україна починається з тебе!»

Панахида за загиблими на Сході України за участю Архієпископа Полтавського та Кременчуцького Федора, керівництва облдержадміністрації та міської ради.

12.30–21.30 – концертна програма за участі кращих колективів Полтавщини.

21.30 – відкритий підрахунок зібраних коштів лічильною комісією.

9 серпня

9.00–21.30 – концертна програма за участі кращих колективів Полтавщини.

21.30 – відкритий підрахунок зібраних коштів лічильною комісією.

Під час благодійного марафону також проведуть конкурс «Напиши листа солдату» та конкурс малюнків «Ми за мир».

Паралельно проведуть і традиційне у Полтаві «Свято меду», яке вже 18 рік поспіль організовує Полтавська обласна організація «Спілка пасічників».

Нагадаємо, що Полтавський батальйон небайдужих спільно з УПЦ КП допомагають військовим, які знаходяться на Сході, не один місяць. Речі та їжу, які приносять до Свято-Успенського собору, волонтери відправляють у зону АТО. Разом із тим на кошти, які пересилають на картковий рахунок, закуповують необхідну амуніцію, одяг та техніку.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter