У Полтаві студент-іноземець замість того, щоб вчитися працював на будівництві

Новини
Ольга Правденко30 жовтня 2014 о 12:561273 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві студент-іноземець замість того, щоб вчитися працював на будівництві
Молодик, котрий приїхав до нашого міста з іншої країни вчитися, вирішив заробити грошей.

У Полтаві студент-іноземець замість того, щоб вчитися працював на будівництвіФото з сайту enginrussia.ru

Студент здобував вищу освіту в одному з вишів Полтави. Проте дуже швидко хлопець замість того, щоб вчитися, пішов працювати на будівництво. Заняття він перестав відвідувати взагалі.

– Юнака притягнули до адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні.У відділі боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласного управління міліції, відзначають, що іноземний громадянин, котрий приїхав до України на навчання, має пам’ятати не тільки про свої права, якими користується на території іншої держави, а насамперед про обов’язки, визначені його специфічним статусом, – повідомляється на сайті УМВС в Полтавській області.

Наразі відносно студента-прогульника складено адміністративний протокол (стаття 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Окрім того, вирішується питання щодо його відрахування з навчального закладу та видворення за межі країни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter