У Полтаві створили алею жовто-блакитних дерев

Новини
Ольга Матвієнко19 квітня 2014 о 13:133380 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві створили алею жовто-блакитних дерев
Замість традиційної побілки на деревах у Полтаві – жовто-блакитні смужки.

У Полтаві створили алею жовто блакитних деревУ Полтаві з’явиться патріотична алея. Фото Ольги Матвієнко

Прикрасити патріотичними кольорами алею дерев на Жовтневій навпроти облдержадміністрації вирішили громадські активісти та Єдиний інформаційний центр "Майдан-Полтава".

– У наших патріотичних кольорах ми вирішили прикрасити алею перед великодніми святами. Робимо це, аби підтримати єдність України. Просимо долучатися до акції усіх небайдужих полтавців, – розповіла Наталія Талипова, одна із організаторів.

Ідея розмалювати дерева виникла на ґрунті того, що зараз про Полтаву у пресі з’являється багато неправдивої інформації: про заклики до федералізму та сепаратизму. Розмалювавши дерева у кольори української держави, активісти прагнуть показати, що насправді в місті люди налаштовані лише за єдину Украну.

Акції дещо завадив дощ, але активісти встигли пофарбувати близько двох десятків дерев. У планах – розмалювати усі дерева на алеї від вулиці Сінної до Червоноармійської. Із понеділка продовжать її і на полтавських подвір’ях у різних частинах міста. Перекривати зображеннями українського прапора планують також образливі нецензурні написи. Активісти наголошують, що фарба у жодному разі не шкодить деревам.

У продовження наведення ладу на Майдані в Полтаві активісти планують оновити і щит Героям Небесної сотні. Вже у вівторок його планують виготовити за допомогою приватних підприємців, а встановити у середу.

Корпусний парк у Полтаві прикрасили цитатами з віршів Тараса Шевченка

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter