У Полтаві заспівали альтернативний гімн міста й «До свидания, Кобзон» (відео)

Новини
Юлія Обелець16 листопада 2014 о 12:212964 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві заспівали альтернативний гімн міста й «До свидания, Кобзон» (відео)
Під час акції, на якій збирали підписи щодо позбавлення Йосипа Кобзона звання почесного полтавця,заспівали альтернативний гімн Полтави.

У Полтаві заспівали альтернативний гімн міста та «До побачення, Кобзон» (відео)

Виконали альтернативу сьогодні, 16 листопада, біля Полтавської облдержадміністрації громадські активісти разом з місцевими вокалістами та нардепом Юрієм Бубликом. Допомагали заспівати «Полтава» (музика Є. Авраменко, сл. Л. Глінська) і дитячий колектив студії Наталії Май.

У Полтаві заспівали альтернативний гімн міста та «До свидания, Кобзон» (відео)Текст альтернативи. Фото Олега Журавльова

Організатори заходу пояснили, що ця пісня, на їхню думку, більш актуальна і заслуговує бути гімном духовної столиці України.

– Нинішній гімн теж хороший, але ж мають бути й альтернативи, – зауважила активістка Наталія Талипова. Запропонувала його громада. Думаю, прослухавши його зараз, ви зрозумієте трішечки відмінність. Якщо буде стояти питання змінити гімн Полтави – то ця альтернатива стане в нагоді.

Сам захід триватиме до 16 години. Обіцяли також заспівати і нинішній гімн «Моя Полтава!» і показати тим самим, що в місті чимало достойних вокалістів, що можуть виконувати гімн, який у записі звучить у виконанні Йосипа Кобзона.

А доти ж у виконанні активістів прозвучала пісня про Олімпійського Ведмедя, але замість "До свидания, мой ласковый Мишка" – «До свидания,... Кобзон».

Більше детально про сьогоднішню акцію читайте незабаром, також буде фоторепортаж.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter