Убивство Бабаєва та обстріл будинку мера Львова можуть кваліфікувати, як теракт

Новини
Ольга Правденко26 липня 2014 о 17:541910 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Убивство Бабаєва та обстріл будинку мера Львова можуть кваліфікувати, як теракт
МВС і СБУ вивчає можливість кваліфікації розстрілу мера Кременчука Олега Бабаєва і обстріл будинку мера Львова Андрія Садового не як замах на вбивство і вбивство, а як терористичний акт.

Убивство Бабаєва та обстріл будинку мера Львова можуть кваліфікувати, як терактФото з сайту: telegraf.in.ua

Нагадаємо, що в ніч на 26 липня по будинку на вул. Стрілецька, 1, у Львові, де проживає міський голова Андрій Садовий разом з сім`єю, було завдано удару протитанковим снарядом "Муха". На щастя, мер з родиною в цей час перебували в Карпатах.

На своїй сторінці в Facebook радник голови МВС Антон Геращенко написав:

Фактів про те, щоб замахи на двох мерів великих міст України були сплановані і синхронно організовані - немає. Швидше за все ці злочини ніяк не пов'язані між собою. Відомо, що Олег Бабаєв користувався підтримкою значно частини кременчужан. Під час Майдану він підтримував активістів, яких місцева міліція і прокуратура хотіли посадити в СІЗО. 8 грудня 2013 мер зібрав сесію міської ради де закликав піти у відставку Віктора Януковича, Кабінет міністрів Миколи Азарова і міністра МВС Захарченка.

За інформацією Геращенка, розслідування даних злочинів поставлені на особливий контроль главою МВС Арсеном Аваковим, пише "Українська правда".

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter