Полтавців поранили на Сході, один – полонений. Потрібна допомога (оновлено)

Новини
Надія Труш18 червня 2014 о 10:004629 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавців поранили на Сході, один – полонений. Потрібна допомога (оновлено)
Олександр Алієв з Полтави тяжко поранений.

Зараз він у Луганській обласній лікарні, в реанімаційному відділенні. У відомого громадського активіста, який займався допомогою безхатькам, – черепно-мозкова травма, дрібні крововиливи в мозок. Його стан тяжкий, розповіла дружина Любов Алієва.

Полтавців поранили на Сході, один – полонений. Потрібна допомогаОлександр Алієв, фото з соціальної мережі

Також у луганській лікарні знаходиться ще один тяжко поранений полтавець – Тарас. Де знаходиться ще один поранений товариш Олександра – Ваня Соловей – ніхто зараз поки що не знає. Полтавець Анатолій Головченко, як розповіла Любов, у полоні.

– Ми ходили з дружиною іншого пораненого полтавця у військомат, щоб дізнатися, що з нашими чоловіками, але виявилося, що ми знали більше інформації, ніж в військоматі, – розповіла Любов.

У лікарні Луганська за добу надійшло 37 поранених, пише espreso.tv. Серед них – полтавці. Під час боїв 17 червня на околиці Луганська також загинули четверо бійців батальйону територіальної оборони «Айдар», сформованого з бійців Самооборони Майдану.

Олександр Алієв – відомий у Полтаві активіст, який займається проблемами безхатьків. Він добре знає, як це: побувати на самому дні, вибратися звідти, знайти справу до душі та стати прикладом для таких, як він колись. Про своє життя розповідав "Колу" в інтерв’ю.

Олександр має надзвичайно сильну волю і бажання змін, допомагає тим, хто опинився у скруті. Успішний волонтер, соцпрацівник одним із перших пішов захищати рідну землю.

Днями Олександр запрошував "Коло" приїхати на місце, де він з товаришами служить.

вАлієв розмістив це фото учора, 17 червня, в день, коли його поранили

– Розчистили територію на 80 км. Їхати безпечно. До луганських мас-медіа часто приїжджають. З комбатом домовлюся, звільнили місто Щастя, – написав він у листі в редакцію.

Ми домовилися, що візьмемо в Олександра інтерв’ю. Проте в призначений день так і не змогли зв’язатися з ним. Як виявилося пізніше, на той момент уже був поранений. Редакція щиро бажає полтавцю і його товаришам якомога швидшого одужання і безпечного повернення додому.


вЦю світлину Олександр розмістив у соціальній мережі, підписавши "Рассвет на блокпосту. До Луганска осталось 13 км.". І вже за декілька годин стало відомо, що неподалік Луганська розпочалися бої (біля селища Металіст і містечка Щастя).


Станом на 14 годину відомо, що Олександр непритомний, на штучній вентиляції легенів. Про це у соціальній мережі написала дружина пораненого бійця Любов Алієва.

– Його стан стабільний. Лікар з Полтавського військомату запевнив, що медикаменти усі необхідні є, – написала Любов Алієва.

Один день реанімації обходиться приблизно в 2 тисячі гривень.

Родина Алієва дуже потребує матеріальної допомоги. Кошти необхідні на лікування. Публікуємо реквізити для надання допомоги. Не залишаймося байдужими до чужої біди, адже чоловіки на Сході зараз захищають нас, щоразу наражаючись на небезпеку.

Карта ПриватБанку

4149437814363774 (Алієва Любов Володимирівна).

Телефони – 066-751-12-18, 096-190-47-84.

Читайте також

У Полтаву з Луганщини втекла мати з дитиною. Чоловік у полоні. Потрібна допомога

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter