В Полтаві оголосили двомісячник чистоти

Новини
Аліна Літвінова24 березня 2014 о 14:281557 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В Полтаві оголосили двомісячник чистоти
Двомісячник чистоти триватиме з 24 березня до 24 травня

Про роботи щодо наведення належного санітарного стану та благоустрою на вулицях Полтави йдеться у рішенні міського голови.

До участі у двомісячнику чистоти повинні залучитись організації, установи,
учбові заклади, а також громадські організації міста. Передбачається функціонування міського штабу для керування роботою та здійснення контролю.

В Полтаві оголосили двомісячник чистоти з 24 березня до 24 травняДвомісячник чистоти. Фото з сайту rada-poltava.gov.ua

Управлінню житлово-комунального господарства має розробити та затвердити заходи з виконання робіт у період проведення двомісячника чистоти та благоустрою. Також плануються санітарна чистка та благоустрій на дорогах з інтенсивним рухом автомобілів. До двомісячника рекомендовано залучати безробітних громадян, які перебувають на обліку в Полтавському центрі зайнятості. Також можливі оплачувані громадські роботи з поліпшення благоустрою.

Міський штаб має забезпечити чітку координацію робіт та висвітлення результатів у газеті «Полтавський вісник» та на офіційному сайті Полтавської міської ради. Контролювати виконання цього розпорядження будуть перший заступник міського голови В’ячеслав Стеценка та Октябрський, Київський, Ленінський райради Полтави.

Позначення:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter