Велопарад у Полтаві: леді у сукнях в горох дивували красою

Новини
Надія Труш14 червня 2014 о 12:153407 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Велопарад у Полтаві: леді у сукнях в горох дивували красою
У Полтаві таки відбувся запланований ще у травні Велопарад дівчат.

Анонсований на 31 травня Велопарад "Плаття в горошок" в зазначений день перенесли через дощову погоду.

Сьогодні, 14 червня, полтавські леді попри примхливу та непередбачувану, як і самі жінки, погоду – дістали з шафок сукні в горох та проїхалися містом. Краса завжди викликає захват, а якщо це незвична і оригінальна краса – тим паче. Адже не щодня можна у Полтаві побачити дівчину в святковій сукні, на шпильках, з квітами і неодмінно при цього на велосипеді.

Безумовно, полтавські леді уміють зі смаком не лише одягатися у повсякденному житті, а й акції влаштовувати. Минулого, 2013 року, полтавки захоплювати перехожих костюмами в стилі "Червоне і чорне". Цьогоріч також дотримуються класичних мотивів у моді, вбралися в вічно модний принт – одяг в горох.

Чорно-червоні мотиви 2013 і "горохові" 2014

Дівчата зібралися прогулятися містом на велосипедах разом з сильною половиною людства, також брали з собою діток. Зробивши фото на згадку до наступного Велопараду, учасниці попрямували від площі Зигіна, де стартував Велопарад, до Білої альтанки.

Костюми учасниць просто вражали оригінальністю. Полтавки прикрасили навіть своїх двохколісних коней. Хто квітами, хто стрічками з національною символікою, інші – кульками. Велосипедистки так вразили красою чоловіків, присутніх на параді, що ті пообіцяли: на учасниць чекає приємний сюрприз. Щоправда, який саме, тримали інтригу.

Ми також вирішили зробити учасницям цьогорічного Велопараду сюрприз. Незабаром на нашому сайті можна буде побачити топ-5 найкращих костюмів параду за версією "Кола". Власниця найоригінальнішого отримає приємний презент, який ще більше підкреслить її привабливість і вроду.

Читайте також

Полтавці в костюмах та вечірніх сукнях їздили по місту на велосипедах (фото)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter