Полтавці зібрали для сільських бібліотек 350 книг

Новини
Надія Труш24 липня 2014 о 18:021826 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці зібрали для сільських бібліотек 350 книг
В Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Івана Котляревського в рамках проекту "Кола" "100 книг для сільських бібліотек" зібрали 350 книг.

Людмила Власенко, вчений секретар обласної бібліотеки, ініціювала збір книг для сільських бібліотек Полтавщини серед читачів книгосховища. Як бачимо, акція вкотре знаходить відклик у полтавців – зібрали кілька сотень різної літератури, сучасної і класики.

Книги, які зараз знаходяться в редакції "Кола", передадуть в сільську бібліотеку Полтавщини

Сучасні детективи, романи зарубіжних авторів, сучасна українська літератури (Ірена Карпа, Василь Шкляр, Юрко Іздрик та інші), довідкову літературу для школярів, дитячі книжечки – усе це люб’язно погодилися привезти полтавці Олександр і Яна.

Яна і Олександр дістають книги

Автівка з патріотичним візерунком, вишивкою, була вщент заповнена книгами. До слова, водія-волонтера, який погодився б безкоштовно привезти книги з бібліотеки до редакції, ми знайшли завдяки оголошенню у соціальній мережі.

Авто – патріотичне, серце – відкрите до допомоги

Ми щиро вдячні кожному, хто долучився до проекту "100 книг для сільських бібліотек". Адже уже десятки років поспіль, як показує практика, фонди бібліотек у селах не поповнюють через брак коштів.

І хоча нині погляд на розвиток книжкової культури змінюється у кращий бік, коштів на фінансування бібліотек бракує. Особливо зараз, коли в першу чергу підтримки потребує українська армія.

Тому дякуємо, що продовжуєте ділитися книгами з тими, хто їх потребує. Незабаром зібрані книги ми передамо до однієї із бібліотек Полтавської області.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter