Вірменська громада Полтавщини вдруге передала гуманітарну допомогу бійцям АТО

Новини
Наталія Сіробаб28 серпня 2014 о 14:132434 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Вірменська громада Полтавщини вдруге передала гуманітарну допомогу бійцям АТО
Цього разу до благодійної акції, започаткованої вірменською громадою Полтавщини, долучилися чеченська та мусульманська громади.

Вірменська громада Полтавщини вдруге передала гуманітарну допомогу бійцям АТОФото надані прес-службою Полтавської ОДА (2 шт.)

До Чугуєва, де перебуває зараз полтавський батальйон, направили найнеобхідніші речі: їжу, воду, чай, а також засоби особистої гігієни. Керівник вірменської громадської організації «Урарту» Саркіс Агаджанян зауважив:

– Ми відправляємо те, що необхідно хлопцям. Допомагає уся наша діаспора: мешканці Карлівки, Семенівки, Чутового». Також він зазначив, що для моральної підтримки солдатів громада передає також дитячі малюнки.

До Чугуєва вирушили не лише представники Автомайдану, а й самі благодійники-вірмени. Патріотичний дух військових співом підтримуватиме український ансамбль.

Вірменська громада Полтавщини вдруге передала гуманітарну допомогу бійцям АТО

– Ми і надалі будемо продовжувати нашу традицію. Але хотілося, щоб це було востаннє, щоб війна закінчилася! – зауважив Симбад Гарібян, представник діаспори.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter