Волонтери допомагатимуть родинам загиблих військових із Полтавщини

Новини
Ольга Матвієнко15 липня 2014 о 18:562590 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Волонтери допомагатимуть родинам загиблих військових із Полтавщини
​Загони волонтерів сформують у вересні.

Волонтери допомагатимуть родинам загиблих військових із ПолтавщиниВірменська община організує влонтерську допомогу ветеранам, пенсіонерам і родина загиблих вояків. Фото – vk.com

Із ініціативою створити волонтерські загони виступив молодіжний корпус вірменської общини області «Урарту». Про це повідомили сьогодні, 15 липня, на прес-конференції.

– Ми вирішили організувати волонтерську групу. Збиратися будемо із кінця серпня-початку вересня, аби надавати допомогу. Ми збираємося надавати допомогу пенсіонерам, ветеранам, а також батькам тих, хто загинув у Луганській та Донецькій областях, – розповіла Христина Заграбян, активістка організації «Урарту».

У ході роботи планують допомагати і фінансово, і матеріально. Братимуться і за роботу по господарству: можливо, комусь потрібно пофарбувати паркан, прибрати у дворі або щось полагодити.

Автори ініціативи із вірменської громади також хочуть налагодити співпрацю у волонтерському напрямку і з українською молоддю Полтави. Тому закликають молодь гуртуватися навколо ідеї.

Вірменська община «Урарту» планує становити інтернаціональний пам’ятник Героям Майдану в Полтаві

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter