За вихідні на Полтавщині втопилося троє людей, серед яких двоє неповнолітніх

Новини
Наталія Сіробаб4 липня 2016 о 16:021474 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 За вихідні на Полтавщині втопилося троє людей, серед яких двоє неповнолітніх
Трагічні події сталися 3 липня поблизу водойм у Кременчуці, Горішніх Плавнях та в одному з сіл Новосанжарського району.

За вихідні на Полтавщині втопилося троє людей, серед яких двоє неповнолітніхЗа вихідні на Полтавщині втопилося троє людей, серед яких двоє неповнолітніх, фото з сайту rivnepost.rv.ua

3 липня, близько 20-ї години, на лінію «102» до Кременчуцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що під час купання на річці Сухий Кагамлик поблизу пляжу зник 14-річний хлопець. Підліток під час купання пірнув під воду та зник. Про це йдеться на сайті ГУ Нацполіції у Полтавській області.

На місці події продовжують працювати рятувальники та водолази. Наразі хлопця так і не знайшли.

У місті Горішні Плавні під час купання в річці Псел потонув 68-річний місцевий мешканець. Тіло чоловіка направили на експертизу. З’ясовують причину смерті та всі обставини події.

Зранку 4 липня в озері, поблизу села Собківка Новосанжарського району, виявили тіло 9-річного хлопця, який проживав у Полтавському районі. Учень 5 класу ввечері 3 липня під час купання в озері пірнув та зник.

Тіло направили на експертизу, причину смерті з’ясовують.

Правоохоронці закликають громадян бути максимально обережними та пильними під час відпочинку на водоймах Полтавщини. Купатися радять лише в спеціально обладнаних для цього місцях. У жодному разі не запливати за обмежувальні знаки та не купатися наодинці. Дорослим – не зловживати алкоголем та не залишати дітей без нагляду.

Нагадаємо, на Полтавщині чоловік, пішовши вночі додому навпростець, ледь не втопився.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter