У полтавській школі №7 завершують ремонт: чим дивуватимуть учнів

Освіта
Олег Журавльов13 серпня 2014 о 14:354645 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У полтавській школі №7 завершують ремонт: чим дивуватимуть учнів
Полтавську школу №7, яка носить ім’я Т.Г Шевченка, ремонтують протягом 3.5 років. Зі слів директора, залишилось 4 класи – і фініш.

Екскурсію оновленим навчальним закладом, що функціонує з 1902 року, провели 13 серпня для міської влади та журналістів.

школа 7

На порозі школи поважних гостей зустрів директор Євгеній Ленський. Не всі відразу і зрозуміли, що то очільник закладу, адже Євгеній Анатолійович був в одязі робочого, продемонструвавши, що самостійно долучається до ремонтних робіт.

школа 7Мер Олександр Мамай та директор школи№7 Євгеній Леньский

Якщо у коридорах ще кипить робота, то у кабінеті зарубіжної літератури – вже можна милувати око. У цій аудиторії міського голову посадили за парту, аби він відчув на скільки комфортно буде школярам. У кабінеті зарубіжної літератури замість шпалер – панно з героями різних художніх творів – Гулівер, Асоль, Маленький Принц… Олександр Мамая зауважив, йому найбільш до вподоби Русалка. На стелі – все необхідне для обладнання проектора.

школа 7

Директор Євгеній Ленський твердить, ремонт почали робити ще 3.5 роки тому, коли він прийшов працювати до цього навчального закладу. За цей час встигли зокрема, відремонтувати дах, налагодити всі комунікації, побудувати волейбольний майданчик і мультимедійний центр. Сподівається, що вже 2015 року школа №7 Полтави визнають найкращою.

Мер Полтави, твердить, що в цій школі навчатиметься ще більше дітей.

– Якщо раніше обирали ту школу, що поближче до місця проживання, то нині – яка краща, – зауважив Олександр Мамай. – Те, що в цьому закладі раніше вчилось близько 180, а тепер 250, говорить за себе. Це не тому, що в нас стало більше дітей, а тому, що батьки, я проживають в цьому районі розуміють. Що цей навчальний заклад стає кращим і кращим.

Текст - Юлія Обелець.

Фото - Олег Журавльов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter