Створили гарячу лінію для учасників ЗНО

Освіта
Надія Труш29 квітня 2016 о 11:23940 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Створили гарячу лінію для учасників ЗНО
В Українському центрі оцінювання якості освіти працює телефон інформаційної підтримки для учасників зовнішнього незалежного оцінювання.

Створили гарячу лінію для учасників ЗНОСтворили гарячу лінію для учасників ЗНО. Фото mon.gov.ua

Телефон підтримки працює за номером: (044) 486-09-62 з 09-00 до 18-00, у п’ятницю з 09-00 до 16-45. Про це інформують на спеціалізованому освітньому сайті.

У Центрі нагадують учасникам ЗНО, що на їх інформаційних сторінках розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, математики та історії України.

У зв’язку з чим, учасникам тестування рекомендовано заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів проведення ЗНО, що розміщені на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Також в УЦОЯО звертають увагу учасників ЗНО, що до регіональних центрів оцінювання якості освіти повертаються конверти із Сертифікатом ЗНО та інформаційними матеріалами, які не були вчасно отримані учасниками у поштовому відділені за місцем проживання. Для отримання Сертифіката особа має звернутися до відповідного регіонального центру, який проводив реєстрацію для участі в ЗНО.

Як відомо, основна сесія ЗНО розпочнеться вже 5 травня проведенням тестування з української мови. Упродовж травня випускники також зможуть скласти тести з математики та історії України.

Для дистанційної підготовки до тестування випускники шкіл можуть використовувати сервіс ЗНО-онлайн, що містить найбільшу базу тестових завдань, а також коментарі фахівців до правильних відповідей до завдань тестів з різних предметів.

До теми: 5 травня розпочнеться ЗНО: розклад, рекомендації та заборони

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter