У закладах освіти посилять безпеку – наказ Міносвіти

Освіта
Надія Труш12 січня 2015 о 11:361300 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У закладах освіти посилять безпеку – наказ Міносвіти
Міністерство освіти і науки доручило регіональним департаментам освіти і науки, ПТУ, вишам та іншим навчальним і виховним закладам посилити рівень безпеки під час навчально-виховного процесу.

Заклади освіти повинні посили безпеку – Міносвіти і науки

Відповідний наказ опублікували на сайті Міністерства освіти і науки.

Згідно із розпорядженням, у навчальних закладах має бути проведений комплекс заходів з організації і забезпечення збереження життя та здоров'я всіх учасників навчально-виховного процесу у закладах освіти.

Також мають постійно проводити роз'яснювальну роботу з вихованцями, учнями, студентами, працівниками навчальних закладів та батьками за участю співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій та правоохоронних органів, учасників бойових дій у зоні АТО, волонтерів щодо правил поведінки у випадку виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів.

Учням і студентам роздаватимуть пам'ятки із правил поводження із виявленими підозрілими вибухонебезпечними предметами, у тому числі замаскованими під них речами.

За територією навчальних та виховних закладів стежитимуть ретельніше – обмежать доступ на свою територію осіб, які не задіяні в проведенні навчально-виховного процесу. Контролюватимуть й самі приміщення,аби туди не проникали посторонні.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter