На Полтавщині слід очікувати візиту членів уряду

Політика
Аліна Літвінова9 січня 2015 о 14:351191 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині слід очікувати візиту членів уряду
Поїздки міністрів мають на меті пояснити людям політику та цілі держави.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Арсені Яценюк на засіданні Уряду України 9 січня, ˜ 0 йдеться на Урядовому порталі.

Члени Уряду розпочинають поїздки в регіони УкраїниГлава Уряду Арсеній Яценюк. Фото з сайту news.bigmir.net

Глава Уряду наголосив, що серед урядових реформ, підтриманих Парламентом України, – бюджетна децентралізація: «Люди отримали додаткові повноваження і додаткові права на місцях. І треба, щоб гасла децентралізації перейшли з гасел в конкретну реалізацію».

Арсеній Яценюк зазначив, що 2015 року на Уряд України чекає складна і напружена робота, пов’язана з пакетом реформ, ухвалених Парламентом. Державний бюджет є основним фінансовим документом, який об’єктивно буде потребувати коригування залежно від економічної ситуації. Але база Урядом України сформована.

Глава Уряду зробив акцент на зміні позиції України, і в першу чергу – на зміні життя українців.

Пояснив, що об’єктивно це неможливо зробити за один день, але той період, який відведений на проведення змін в країні, повинен використовуватися ефективно, щодня.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter