Майбутні заступники голови Полтавської облдержадміністрації розповіли про освіту та досвід

Політика
Ольга Матвієнко19 березня 2014 о 16:052727 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Майбутні заступники голови Полтавської облдержадміністрації розповіли про освіту та досвід
Де навчалися, за що відповідатимуть і як збираються працювати розповіли кандидати в заступники очільника ОДА.

Майбутні заступники голови Полтавської облдержадміністрації розповіли про освіту та досвідОлег Пругло

Олег Євгенович Пругло, кандидат на посаду першого заступника голови Полтавської обласної ради. Куруватиме наступні галузі: ЖКГ, капітальне будівництво, містобудування та архітектура, охорона здоров’я, департамент праці та соціального захисту населення.

– Закінчив військове училище, проходив військову службу. Після звільнення закінчив кооперативний інститут за фахом економіст та фінансист. Займався підприємницькою діяльністю. Шість разів обирався депутатом Октябрської районної ради. 10 років працював заступником, а потім – головою Октябрської райради. Питання, які я буду вести мені знайомі, оскільки особисто із кожним із начальників департаментів ми спілкувалися по роботі.

Майбутні заступники голови Полтавської облдержадміністрації розповіли про освіту та досвідРоман Чабановський

Роман Олександрович Чабановський, кандидат на посаду заступника голови-керівника апарату Полтавської облдержадміністрації. Також відповідатиме за роботу в таких напрямах: інформаційна діяльність та комунікація з громадськістю культура, спорт, державний архів, молодь, освіта, справи дітей.

– Маю юридичну освіту. Закінчував його заочно, а тим часом працював у приватній структурі з продажу автомобільних запчастин. З 2009 року є членом ВО «Свобода». З 2010 року є головою міської організації партії, а з 2013 працюю помічником народного депутата Олега Сиротюка. За понад рік роботи я стикався з усіма проблемами, особливо – в освітній галузі, молоді. Зокрема за роки роботи очолював молодіжні організації «Сокіл» та студентську «Свободу». Особливого досвіду місцевого самоврядування у мене дійсно немає. Але будемо здобувати, опиратися на досвід тих людей, які тут працювали і працюють.

З приводу професіоналізму можу зазначити, що дуже важко оті всі обов’язки розподілити по трьох блоках відповідно до постанови Кабміну про трьох заступників голови облдержадміністрації: не можна бути ґрунтовним спеціалістом одразу в двох галузях – житлово-комунальному господарстві та охороні здоров’я, наприклад. Заступник – це більш управлінська функція.

Майбутні заступники голови Полтавської облдержадміністрації розповіли про освіту та досвідРоман Товстий

Роман Товстий, заступник голови Полтавської облдержадміністрації з питань агропромислового комплексу. Відповідатиме за роботу структурних підрозділів, які займаються надзвичайними ситуаціями, інфраструктурою і туризмом, питаннями нафтогазового-комплексу та екології.

– Маю вищу педагогічну освіту, а зараз навчаюся у Міжрегіональній академії управління персоналом. Багато років пропрацював приватним підприємцем, організовував роботу за багатьма напрямками: туризму, АПК, транспортних перевезень. З приводу професіоналізму, то людина, яка взяла під управління департаменти, то вона повинна бути перш за все гарним організатором і господарем. Організаторські здібності в мене є, оскільки я кілька років очолював міську організацію, яка за під час виборів 2012 року провела народного депутата Сергія Капліна у Верховну раду. Стосовно підпорядкованих департаментів, то люди працюють, спеціалісти досить освічені, і ніякого зламу системи не буде, а буде оптимізація.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter