На ТВК у Полтаві чергують і кандидати на крісло міського голови

Політика
Надія Труш26 жовтня 2015 о 01:092425 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На ТВК у Полтаві чергують і кандидати на крісло міського голови
В Октябрській територіальній виборчій комісії визначать депутатів двох рад і міського голову.

На ТВК у Полтаві чергують і кандидати на крісло міського голови. Фото Ольги Матвієнко

Територіальна виборча комісія Октябрського району розпочала своє засідання одразу після закриття дільниць.

Через майже 5 годин роботи тут все ще чекають на перші протоколи. Говорять, затримка за тим, що спочатку протоколи везуть до міської ради, де комісія рахує голоси за депутатів облради.

– Сюди повинні звезти бюлетені із 61 дільниці. Комісія працюватиме безперервно до встановлення результатів виборів, – зазначив Сергій Сур, голова ТВК Октябрського району.

Члени комісії прогнозують: працюватимуть приблизно до першої половини вівторка.

Разом із членами ТВК і спостерігачами початку підрахунку голосів чекає один із кандидатів на посаду міського голови Ігор Окіпнюк.

– Думаю, результати будуть днів за три. Загалом по виборах: явка невелика, майже на кожній дільниці фіксували порушення, величезний підкуп. Ми цього очікували, зважаючи на те, що відбувалося в Чернігові, – прокоментував Окіпнюк. – Те, що для себе прогнозували, те в принципі й отримуємо.

Кандидат резюмував: ніхто не очікував, що ці вибори будуть демократичними.

Незабаром у приміщенні комісії з'явився ще один кандидат на посаду мера – Юрій Бублик. Він фактично підтримав думку про те, що вибори назвати чесними важко. Але зазначив, вірити екзит-полам не можна і результат підрахунку голосів це підтвердить.

– Бабусі, які взяли цукор і аптечки, при виході з дільниць, звичайно, не сказали правди, а сказали на користь того, хто щось давав. Так само не сказали правди працівники бюджетної сфери, адже там теж була проведена "виховна" робота, – пояснив Бублик. Також нардеп запевнив, що паралельно із пропрезидентською політсилою проводили свої екзит-поли. Такі ж опитування провели і в команді Лева Жиденка. Зараз результати екзит-полів підраховують і незабаром оголосять.

Ольга Матвієнко

До теми: Вибори в Полтаві: результати за партіями до Полтавської міської ради

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter