Порушення у 151 окрузі: незареєстрований ЦВК кандидат зняв свою кандидатуру на користь іншого

Політика
Надія Труш18 червня 2016 о 10:371081 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Порушення у 151 окрузі: незареєстрований ЦВК кандидат зняв свою кандидатуру на користь іншого
ОПОРА зафіксувала порушення у діях Віталія Карножицького, який зняв свою кандидатуру на корись Олександра Ольшанського.

Порушення у 151 окрузі: незареєстрований ЦВК кандидат зняв свою кандидатуру на користь іншогоПорушення у 151 окрузі: незареєстрований ЦВК кандидат зняв свою кандидатуру на користь іншого. Фото dt.ua

Нагадаємо, він зняв свою кандидатуру на корись Олександра Ольшанського та закликав самовисуванців по 151 округу зробити теж саме.

Сам Карножицький наразі не був зареєстрованим кандидатом в ЦВК та збирався приймати участь у виборах як самовисуванець, йдеться у повідомленні ОПОРИ. При цьому спостерігачі громадянської мережі не зафіксували жодної активності потенційного кандидата в окрузі.

Цікаво, що під час оголошення наміру балотуватися до ВР в 151 ВО Віталій Карножицький звинуватив свого конкурента в засипанні «гречкою»:

– Підсумовуючи початок передвиборчої кампанії, на 151 окрузі та аналізуючи тих кандидатів, яких висунули політичні партії, я не можу бути просто спостерігачем та статистом в цьому процесі. Округ почали засипати «гречкою» у вигляді м’ячів, бойлерів, подарунків дітям та просто грошима, – говорив тоді.

Олександр Ольшанський ще до реєстрації кандидатом ЦВК подарував гадяцькому дитсадку мотокосу та Яхницькій загальноосвітній школі-інтернат бойлер.

ОПОРА поспілкувалась з Віталієм Карножицьким та дізналась, що він відмовимся подавати документі до ЦВК, хоча встиг все підготувати, через велику кількість зареєстрованих кандидатів.

– У мене на меті було стати політиком обласного значення. Якби кандидатів було бдизько десяти, то у мене міг бути шанс, проте вже ЦВК зареєструвало 20 кандидатів в народні депутати в ВО 151. А отже у мене не буде можливості серед такої кількості заявити про себе. Я розумію, що враховуючи досвід більшості кандидатів, я залишусь непомітним. Тим паче, не хочу брати участь у шоу з технічними та підставними кандидатами, – зазначає Віталій Карножицький.

Слідкувати за перебігом проміжних виборів у окрузі №151 можна за цим посиланням.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter