«Рідне місто» висуває на 151-й округ кандидата з Гадяча

Політика
Андрій Іванов13 травня 2016 о 08:011366 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Рідне місто» висуває на 151-й округ кандидата з Гадяча
У Полтавській обласній організації «Рідне місто» вже назвали, кого будуть висувати на вибори по 151 округу, де пройшов свого часу Тарас Кутовий, але нещодавно став Міністром агрополітики.

У Полтавській обласній організації «Рідне місто» вже назвали, кого будуть висувати на вибори по 151 округу, де пройшов свого часу Тарас Кутовий, але нещодавно став Міністром агрополітики. Нагадаємо, 10 травня на черговому засіданні Центральної виборчої комАнатолій Попельнюх. Фото - з соцмережі.

Нагадаємо, 10 травня на черговому засіданні Центральної виборчої комісії оголосили про призначення проміжних виборів народних депутатів України в чотирьох одномандатних виборчих округах серед яких і полтавський 151-й, передає vpoltave.info

За словами голови Полтавської обласної організації «Рідне місто» Валерія Пархоменка, очолювана ним партійна структура висуває Анатолія Попельнюха. 60-річний депутат Полтавської облради, за інформацією Полтавської обласної ради, є безпартійним, очолює Товариство з обмеженою відповідальністю НВП «Нафтогазсервіс». Проживає у Гадячі Полтавської області.

Нагадаємо, комісія призначила проміжні вибори народних депутатів України в зазначеному ОВО на неділю, 17 липня 2016 року.

Читайте також: ЦВК призначила перевибори на 151 окрузі в Полтавській області

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter