У Полтаві з однієї із дільниць намагалися винести бюлетені

Політика
Надія Труш25 жовтня 2015 о 11:5413831 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Полтаві з однієї із дільниць намагалися винести бюлетені
На виборчій дільниці №531158 полтавець хотів винести у кишені три виборчі бюлетені.

У Полтаві на одній із дільниць намагалися винести бюлетень. Фото Андрія Іванова

Міліціонерам і членам ДВК чоловік поважного віку пояснив свій вчинок тим, що прийшов голосувати лише за міського голову.

Журналісти "Кола" побували на виборчій дільниці, де стався інцидент.

Голова ДВК розповіла, що старенький дідусь намагався винести бюлетені із приміщення.

– З кабінки для голосування вийшов старенький дідусь, виніс лише один бюлетень, той, за яким голосують за міського голову. З цим бюлетенем підійшов до мене і почав спілкуватися. Тим часом до нас підійшли спостерігачі. Ми запитали у чоловіка, де решта три бюлетені. Він відповів, що залишив в кабінці для голосування. Ми перевірили, але там нічого не було. Викликали міліціонерів. Виявилося, бюлетені були в чоловіка в кишені. Міліція склала адмінпротокол, повернула мені бюлетені, – розповіла Людмила Гайдук, голова ДВК № 531158.

Голова ДВК

Аналогічне ж міні-порушення відбулося, коли журналісти перебували на дільниці. Люди цілеспрямовано йдуть голосувати лише за кандидатів на посаду міського голови Полтави. Що це за три інші «папери» – не розбираються.

– Чотири бюлетені, чотири, – скаржиться Василь Филимонович, учасник бойових дій в Афганістані. – Я збирався голосувати лише на Полтавського міського голову. О, оці всі… Я не думав, що хочу за них голосувати. Я хотів обрати голову Полтавської міської ради, і все. Я окуляри не взяв, нічого знайти не зміг, інформації мало про цих кандидатів у депутати. Нічого не зрозуміло.

Надія Труш, Андрій Іванов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter