Стартував благодійний марафон на підтримку армії у Полтаві

Полтавський вимір
Ольга Матвієнко8 серпня 2014 о 15:012385 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Стартував благодійний марафон на підтримку армії у Полтаві
​Протягом двох днів волонтери збиратимуть гроші на допомогу армії.

Стартував благодійний марафон на підтримку армії у ПолтавіПолтавці допомагають армії. Фото Олега Журавльова

Протягом двох днів волонтери збиратимуть гроші на допомогу армії.

Сьогодні, 8 серпня о 12.00 на Театральній площі в Полтаві стартував «Благодійний марафон». Протягом двох днів – 8 і 9 серпня – Полтавський батальйон небайдужих, Спілка пасічників Полтавщини за підтримки Української православної церкви Київського патріархату збиратимуть кошти на підтримку військових. Для цього організували концерт полтавських виконавців та ярмарок. Паралельно пасічники Полтавської області проводять традиційне «Свято меду». Гроші, зароблені за мед, також частково перерахують військовим.

У рамках акції, крім концерту, на Театральній площі відбувається багато цікавого: усі бажаючі можуть підписатися на прапорі України, який передадуть військовим, сфотографуватися із бронежилетом.

До речі, один із бронежилетів для цієї акції надав військовий із зони АТО Євген Ситько. Інші бронежилети тільки придбали і після фотосесії у Полтаві їх відправлять військовим.

Нагадаємо, що Полтавський батальйон небайдужих протягом двох місяців збирає кошти для армії. За цей час полтавці перерахували їм більше 500 тисяч гривень.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter