Полтавці у Львові змагаються на фестивалі татуювальників (фото)

Полтавський вимір
11 жовтня 2014 о 16:022159 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці у Львові змагаються на фестивалі татуювальників (фото)
Протягом трьох днів 10-12 жовтня у місті Лева проходить фестивать Lviv Tattoo Fest 2014.

Близько 40 майстрів приїхали із різних куточків України, а також Польщі, Німеччини, Білорусі, аби показати свою майстерність і позмагатися за цінні призи. Цей фестиваль на міжнародному рівні проходить вже п'ятий рік поспіль. Організатори відзначають, що загалом майстрів цього року менше.

татуювання

- Цього року приїхало не багато, наприклад, не змогли приїхати майстри із Росії з відомих причин, розповідає організатор Леонід Тимошицький. - Кожен фестиваль в Україні унікальний, має свою родзинку. У Львові, приміром, представлені закордонні татуювальники, адже їм до нас ближче їхати, ніж наприклад до Києва.

Тим не менш, із самого ранку в кожному із фестивальних боксів кипить робота. Прямо тут майстри повинні за день створити шедевр на тілі моделі, аби ввечері представити її на розсуд журі. Крім призу за краще татуювання, створене на фестивалі за день, кожного дня тут розігрують призи у ще кількох номінаціях: стиль "японія", українське патріотичне тату, класичне та інші. Усього близько 20 номінацій.

На рівні із іншими своє вміння показують полтавці зі студії "Black Label Tattoo". В одному боксі вони щодня працюють у чотирьох.

- Ми кожного року намагаємося приїхати до Львова. Звичайно, на фоні тих фестивалів та рівні розвитку цієї справи за кордоном українські фестивалі слабші, але кожного року ми розвиваємося, зростає рівень майстрів, - розповідає директор студії Тимур. - Серед майстрів нашої студії є ті, хто неодноразово займав переш місце на різноманітних фестивалях, у тому числі і на львівському.

Не винятком став і цей рік. Уже в перший день фестивалю за підсумками номінації "Краще татуювання дня" полтавець зайняв друге місце. Крім змагання між майстрами на фесті щогодини відбуваються розіграші призів між відвідувачами. Найцінніший – татуювання "на шару". І звичайно ж організатори не оминули увагою і ситуацію на Сході України.

- Цього року ми не стоїмо осторонь подій на Сході, тому на фестивалі протягом трьох днів збираємо гроші, які передамо благодійним організаціям і на них придбають необхідні військовим речі, - розповідає організатор фесту.

Ольга Матвієнко

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter