В Полтаві люди обкидувалися фарбою та влаштували "кольоровий флеш-моб"

Полтавський вимір
Костянтин Корягін29 вересня 2014 о 07:042358 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 В Полтаві люди обкидувалися фарбою та влаштували "кольоровий флеш-моб"
На стоянці біля ТРЦ "Екватор" декількасот людей зібралося з метою розважитися та долучитися до всеукраїнського фестивалю фарб "Holliwood".

Більшість з них - діти, які активно кидалися фарбою, яку продавали організатори на місці. Вже за годину після початку акції більшість учасників були з ніг до голови "пофарбовані", і намагалися закидати фарбою інших.

В Полтаві люди обкидувалися фарбою та влаштували

Через деякий час розпочалася і концертна програма - на сцену почали виходити артисти з гурту "Брат Кіндрат", згодом виступили перед полтавцями гурт "Принципова Зміна".

В Полтаві люди обкидувалися фарбою та влаштували

Перед виступом одного з колективів, а саме "Отдел Кадров", організатори вирішили зробити невеличкий флеш-моб - вони зібрали всіх учасників під сценою, роздали кожному фарбу і по команді всі підкинули її в небо. Через те, що фарба на вигляд схожа на муку, деякий час повітря над стоянкою було кольорове. Це дуже бавило дітей, які з захватом дивилися на це.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter