Олександр Скрипай написав "Першочергові завдання для Президента України"

Конкурси
11 червня 2014 о 18:001683 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олександр Скрипай написав "Першочергові завдання для Президента України"
Публікуємо роботу ще одного претендента на премію від «Коло».

Олександр Скрипай. Першочергові завдання для Президента України

Нагадаємо, що кожен бажаючий може проявити себе у конкурсі з народної журналістики і позмагатись за премію (за посиланням знайдете і перелік тем, на які можна дописувати).

матеріал пана Олександра

Першочергові завдання для Президента України

Переживши «Революцію Гідності» народ України, відразу ж наступив на ті ж самі граблі, проти яких боровся під час чотирьох холодних місяців на Майдані. На перших же післяреволюційних виборах до влади прийшов представник тих, кого, стоячи на холодних вулицях українських міст хотіли позбутися Українці, мова звичайно ж про олігархів, до яких безперечно належить п’ятий президент України.

Для мене особисто, неприємним здивуванням було те, наскільки сильно теперішнього президента підтримали активісти того ж таки майдану. Чи то виступ на бульдозері, яким він намагався стримати гарячих голів першого грудня на Банковій, чи то обіцянки-цяцянки з відновлення, які так і не були виконані, вулиці Грушевського, та колонади стадіону Динамо імені Валерія Лобановського, чи мантра про необхідність обрання глави держави в першому турі, і віра в захмарні рейтинги, додали голосів цьому кандидату. Але факт залишається фактом вперше за історію незалежної України президент здобув таку вагому підтримку на всій території нашої держави.

Доводилося чути багато різних прикладів, чому саме за цього кандидата, я буду голосувати на виборах. Серед найпоширеніших були: нам потрібен головнокомандуючий який зупинить війну в країні, він зможе об’єднати схід і захід. Як людина з дипломатичним досвідом сприятиме як найшвидшій інтеграції в Європу, саме те, заради чого люди і вийшли на вулиці в кінці осені минулого року.

Отже я вважаю, що першочерговими завданнями нового президента є речі, які від нього очікували ті, майже десять мільйонів моїх співвітчизників, йдучи на виборчі дільниці і ставивши позначки на проти його прізвища в бюлетені, а саме:

· Зупинення війни. І не просто припинення АТО, а ефективне як найшвидше його завершення.

· Об’єднання країни. Припинення розділення на східних і західних, а об’єднання всіх громадян навколо спільної мети, в єдиній країні.

· Підписання асоціації з ЄС, введення безвізового режиму, та всебічна робота над зближенням з європейським співтовариством.

Як він це зробить, це як кажуть його проблеми, але факт залишається фактом, саме цього від нього очікують в першу чергу.

Від себе додам, що до першочергових завдань новообраного президента я б відніс, ВИКОНАННЯ передвиборчих, та уже і післявиборчих, обіцянок. Серед яких найважливішою є проголошення дострокових виборів до Парламенту.

Дати людям те чого вони хочуть, і зробити те що ти обіцяв, ось і весь секрет успіху!!!