Антимонопольний порадив переглянути ціну на проїзд у Полтаві

Суспільство
Ольга Матвієнко8 лютого 2016 о 12:551029 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Антимонопольний порадив переглянути ціну на проїзд у Полтаві
Тарифи можуть знизити у зв’язку зі здешевленням паливно-мастильних матеріалів.

Антимонопольний порадив переглянути ціну на проїзд у ПолтавіАнтимонопольний радить переглянути ціну на проїзд у полтавському громадському транспорті. Фото – novaukraina.org

Адміністративна колегія Полтавського обласного територіального відділення АМКУ надала рекомендації виконавчому комітету Полтавської міської ради для запобігання порушенням конкурентного законодавства.

Як повідомили у прес-службі територіального відділення АМКУ результатами досліджень, вартість дизельного палива знизилася на 18,6%-23,6%, а газ подешевшав на 6,9%-10,2%. Це може бути підставою для зниження тарифів на перевезення пасажирів у громадському транспорті. В комітеті зазначають, що на перегляд тарифів дали міськвиконкому десять днів. Інакше бездіяльність Полтавської міської ради можуть розцінити як порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Нагадаємо, що звернення до АМКУ щодо прорахунку можливості зниження тарифів на перевезення надсилали із Полтавської облдержадміністрації.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter