Через 1000 родин-переселенців на Полтавщині можуть бути складнощі

Суспільство
Валентина Зайченко17 червня 2014 о 15:001943 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Через 1000 родин-переселенців на Полтавщині можуть бути складнощі
17 червня на прес-конференції голова обласної адміністрації розповів про переселенців та можливі проблеми, пов’язані з цим.

Через 1000 родин-переселенців зі Сходу на Полтавщині можуть бути складнощіЛюди покидають рідні домівки і їдуть в інші міста. Фото з fayne.info

Віктор Бугайчук повідомив, що на Полтавщину з Криму, Луганська та Донецька вже переїхали 950 родин. Також Полтавська область прийме на оздоровлення 380 дітей зі Сходу країни в табори та інтернати. Оскільки ситуація в тій частині країни може бути складною ще довго. Але через переселення можуть бути певні складнощі.

– Постають питання, де людям лікуватися, працювати, вчитися, жити. Через кілька місяців у них закінчаться гроші. Не факт, що до 1 вересня, наприклад, діти зможуть повернутися додому та вчитися у своїх школах. Тоді потрібно буде думати, що їм робити в цих умовах, – поділився побоюваннями Віктор Бугайчук. – На жаль, наші "браття" влаштовують нам такі проблеми в країні, які можуть бути довготривалими. Потрібно на ходу перебудовувати свою роботу і всім разом прикласти зусилля заради майбутнього нашої країни.

Читайте також: Біженців зі Сходу у Полтаві все більше: куди звертатись, які документи мати

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter