Чого хочуть полтавці, які йдуть на прийом до мера

Суспільство
Надія Труш3 серпня 2016 о 08:0115781 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Чого хочуть полтавці, які йдуть на прийом до мера
На сайті Полтавської міськради інформують про те, з якими питаннями звертаються до мера жителі міста.

Чого хочуть полтавці, які йдуть на прийом до мераЧого хочуть полтавці, які йдуть на прийом до мера. Фото rada-poltava.gov.ua

Спиляти аварійні дерева та виділити кошти на лікування – з такими проблемами йдуть полтавці до міського голови Олександра Мамая.

Нещодавно мер провів особистий прийом, під час якогорозглянув більше десяти звернень громадян, у тому числі й таких, що надійшли на телефон «гарячої» лінії. Про це повідомляє прес-служба Полтавської міськради.

Кілька заяв полтавців стосувались питань галузі житлово-комунального господарства, зокрема, спилу аварійних дерев біля житлових будинків. Комунальники «Декоративні культури» станом на 2 липня здійснено спиляли близько 800 аварійних дерев.

Здебільшого громадяни звертались із проханням виділити матеріальну допомогу на лікування, придбання лікарських препаратів для їхніх дітей, членів їх родин. Серед іншого, Олександр Мамай розглянув і звернення щодо надання приміщення для організації дозвілля дітей з особливими потребами.

До теми: Для полтавців опублікували графік прийому громадян керівництвом патрульної поліції

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter