Cубсидію знову оформлюють по-новому

Суспільство
Ольга Правденко28 липня 2015 о 09:582222 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Cубсидію знову оформлюють по-новому
Відтепер для того, щоб отримати субсидію не потрібно вказувати розмір доходу.

Cубсидію знову оформлюють по-новомуЗапровадили нові правила оформлення субсидій

26 червня цього року урядом України була прийнята постанова, яка запроваджує подальше спрощення надання субсидій.

– Якщо раніше в декларації необхідно було зазначати не тільки вид доходу за минулий рік, а й розмір, то зараз ця норма знята. Необхідно буде зазначити лише вид доходу, все інше робитимуть працівники соціальних служб та ДФІ, – зазначила Людмила Корнієнко, директор Департаменту праці та соціального захисту населення Полтавської ОДА.

Читайте також: У частини полтавців відберуть пільги

Також уже не потрібно включати в декларацію для надання субсидії депозити та заробітну плату, яку одержували учасники АТО на протягом перебування на Сході.

– На сьогодні 137 тисяч сімей на Полтавщині мають житлові субсидії, ми на першому місці в Україні. Набагато складніша робота буде з опалювального періоду. Бо в сумі платежів саме опалювання складатиме від 60 до 90 %. Люди отримають платіжки за жовтень до 15 листопада, тож необхідно, щоб разом з платіжками вони отримали й наше повідомлення щодо субсидії, – резюмувала Корнієнко.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter