Декомунізація Полтавщини: Зіньківський, Чорнухинський та Глобинський райони – відстають

Суспільство
Андрій Іванов16 травня 2016 о 09:23884 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Декомунізація Полтавщини: Зіньківський, Чорнухинський та Глобинський райони – відстають
На сьогоднішній апаратній нараді в Полтавській облдержадміністрації в першу чергу говорили про виконання закону про декомунізацію.

Декомунізація Полтавщини: Зіньківський, Чорнухинський та Глобинський райони – відстаютьФото – infomist.ck.ua

Валерій Головко, голова Полтавської ОДА, зокрема, відзначив, що в п’ятницю він підпише розпорядження про перейменування вулиць та інших об’єктів, що нагадують про тоталітарний режим. Проте у Полтавській області Зінківський, Чорнухинський та Глобинський райони, за інформацією голови ОДА, не поспішають виконувати закон «Про декомунізацію».

Через проблеми зі зв’язком спеціальної програми, яка забезпечує відеозв’язок із районами, важко було вислухати позицію їхніх керівників. Зокрема Зінківський та Чорнухинський район взагалі не вдалося почути, а Глобинський – з великими проблемами. В останньому районі пообіцяли, зроблять все залежне, щоб закон був виконаний.

Валерій Головко відзначив, що в четвер підведуть підсумки виконання закону. А в понеділок ті глави райдержадміністрацій, які не дотримаються закону понесуть відповідальність. Голова ОДА навіть пригрозив їм звільненням.

Читайте також: Декомунізація на Полтавщині: Верховна Рада перейменувала 24 села

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter