Директор МакДональдз з Полтави отримав престижну міжнародну нагороду

Суспільство
Ольга Матвієнко8 лютого 2016 о 14:202299 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Директор МакДональдз з Полтави отримав престижну міжнародну нагороду
Денис Нефьодов два роки керував закладом у Полтаві.

Директор МакДональдз з України отримав престижну міжнародну нагородуПолтавець отримає престижну нагороду Рея Крока. Фото – stara.belsat.eu

Директор ресторану МакДональдз в Сумах Денис Нефьодов виграв премію Рея Крока – нагороду, яка визнає найефективніших директорів ресторанів МакДональдз в світі.

Денис Нефьодов увійшов до 1% директорів МакДональдз серед 36 тисяч претендентів по всьому світу, які отримали найвище корпоративне визнання за управлінську ефективність – премію Рея Крока. Нагороду Денис Нефьодов отримає 13 квітня 2016 в місті Орландо, штат Флорида, США від Президента корпорації МакДональдз Стіва Істербрука.

Читайте також: У Полтаві вручатимуть нагороди Народним Героям України

Денис Нефьодов працює в компанії вже 8 років, з яких останні 2 роки – на посаді директора МакДональдз у Полтаві, а віднедавна керує закладом в м. Суми. Міжнародне авторитетне журі оцінило успіхи Дениса, яких він досяг, керуючи рестораном МакДональдз у Полтаві. Зокрема, ресторан щодня обслуговує до 5 тисяч відвідувачів, а минулого року вдалось суттєво скоротити використання енергоресурсів закладом, зекономивши при цьому в середньому 5 тисяч кіловат на місяць. За керівництва Дениса МакДональдз у Полтаві став активною частиною життя міста та місцевої громади. Як керівник комісії атлетів Полтавського обласного відділення НОК України, Денис, зокрема, ініціював та підтримав низку спортивних заходів, розвинув співпрацю з місцевими неурядовими організаціями, втілював благодійні проекти.

– Я пишаюсь тим, що наша компанія створює умови для максимального розвитку лідерських навичок та потенціалу наших співробітників. Денис є прикладом менеджера, відкритого до інновацій та експериментів, здатного швидко і легко адаптуватися до різних ситуацій. Його здатність організовувати і мотивувати команду дозволяє створити унікальну дружню атмосферу в ресторані, яку відзначають відвідувачі, та досягати вражаючих результатів, – відзначив генеральний директор МакДональдз в Україні Гжегож Хмелярський.

– Ця нагорода є важливою відзнакою для всієї команди ресторану, адже лише злагоджена робота та професіоналізм приносять дійсно хороші результати. Ми дуже раді, що наші успіхи помічають та оцінюють на світовому рівні. Плануємо і в подальшому вдосконалювати наше обслуговування та ефективність роботи, адже все, що ми робимо – ми робимо для наших гостей, – прокоментував свою відзнаку Денис Нефьодов.

Нагорода Рея Крока була заснована у Сполучених Штатах 1999 року та названа на честь засновника МакДональдз. Із того часу дану відзнаку отримують лише найкращі директори ресторанів МакДональдз у світі, які показують відмінні результати в роботі. Головною метою нагороди Рея Крока є подяка найуспішнішим директорам, котрі забезпечують найкращий сервіс відвідувачам МакДональдз.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter