Дитячий садок та школу в Лохвицькому районі перевели на альтернативні способи опалення

Суспільство
Ольга Матвієнко27 липня 2016 о 13:45841 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Дитячий садок та школу в Лохвицькому районі перевели на альтернативні способи опалення
​У селі Корсунівка, що на Лохвиччині, впроваджують сучасні методи енергозбереження.

Дитячий садок та школу в Лохвицькому районі перевели на альтернативні способи опаленняФото – lohvica.adm-pl.gov.ua

У селі Корсунівка Лохвицького району нещодавно завершили роботу зі встановлення твердопаливних котлів у одній з котелень, котра обслуговує ряд соціальних об’єктів – дитячий садочок «Казка», загальноосвітню школу та фельдшерсько-акушерський пункт. Про це повідомляє видання ЕнергоЛайф.інфо.

Нові піролізні котли можуть працювати на будь-якому виді твердого палива. Ним забезпечувати котельню, за словами сільського голови Олександра Осадчого, буде сільська рада. Перевагою нових котлів є те, що вони економніші, ніж газові. До того ж починати користуватися ними можна в будь-який час, не очікуючи опалювального сезону.

Але у корсунівській котельні вирішили не відмовлятися від газових приладів, у разі необхідності будуть використовувати і їх. На модернізацію котельні у Корсунівці витратили 294,5 тисяч гривень. Основну частину коштів – 221 тис. грн – отримали в рамках Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Інші надійшли від сільської та районної рад і громадської організації «Вікторія».

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter