До полтавської гімназії №14 прийшли 60 першокласників (ФОТО)

Суспільство
Андрій Іванов1 вересня 2015 о 11:463051 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 До полтавської гімназії №14 прийшли 60 першокласників (ФОТО)
Одним із найперших дзвоник пролунав для учнів полтавської гімназії «Здоров’я» №14.

До полтавської гімназії 14 прийшли 60 першокласників (фоторепортаж)

Ранньої пори, о 8-й ранку, 1 вересня на подвір’ї гімназії №14 розпочалися урочистості. Як відзначила у свої промові Віра Піддубна, директор гімназії, цього року до гімназії прийшли 60 першокласників.

– Я вітаю також батьків, бабусь та дідусів, які присутні на нашому святі, – сказала Віра Піддубна. – Я думаю, що ви правильно вибрали школу, бо наша гімназія – найкраща.

До 14 гімназії завітав на свято і міський голова Полтави Олександр Мамай.

– Я не дарма завітав в 14 гімназію, ви всі знаєте моє ставлення до спорту, – розпочав міський голова. – А цей навчальний заклад – флагман спорту в нашому місті. Я хочу подякувати батькам, я думаю, ви розумієте, що майбутнє нашого міста та нашої країни будуватимуть наші діти. Ми повинні зробити так, щоб дитинство нашої малечі пройшло на найвищому рівні. Я дякую вам, вчителі, я думаю, вам вистачить натхнення зробити так, щоб наші діти були успішними.

Вихованці навчального закладу віддячили сповна міському голові, адже традиційні вірші першокласників, зокрема, були присвячені також і Олександру Мамаю та полтавській міській владі.

До полтавської гімназії 14 прийшли 60 першокласників (фоторепортаж)

Звісно, не обійшлося свято і без традиційних концертних номерів від вихованців гімназії. А насамкінець 11-класники вручили першачкам подарунки та відвели їх на перший урок.

Читайте також: Полтавським першокласникам школи №9 вручили медалі: фоторепортаж з Дня знань

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter