Фото дворічної полтавки із бійцями зробило її знаменитістю

Суспільство
28 квітня 2015 о 13:364236 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Фото дворічної полтавки із бійцями зробило її знаменитістю
Дівчинка в національному костюмі прийшла із мамою зустрічати тата із АТО.

Фото дворічної полтавки із бійцями зробило її знаменитістюДворічна Діана зустрічає тата, який повернувся із зони АТО. Фото Алли Квіти

На фото дівчинка, якій днями виповнилось 2 роки. Це полтавка Діана Мустафаєва. Того дня вона разом із рідними зустрічала татка, бійця батальйону «Полтава» з АТО.

– Діанка дуже скучила за татом, вона так довго не бачила його, і на фотографії саме момент того, як вона біжить до тата, – розповіла Тетяна, мама дівчинки.

Джаваншир Байрамович Мустафаєв уже не вперше повертається на ротацію зі Сходу. Малечі недавно виповнилось 2 рочки, вона шукає тата серед усіх чоловіків у формі.

Мама Діани каже, що вони бачили, як їх фотографували, але хто і де будуть ці фото, не знали, аж поки їм не повідомили друзі та знайомі.

Додамо, що 26 квітня у родині Мустафаєвих подвійне свято: тато повернувся з війни і мамин День народження. А український стрій (національний костюм) Діанці подарувала на 2 рочки бабуся буквально тиждень тому.

Колеги дідуся розповідають, що він уже півдня усміхається загадково, показував фото, де його онучка. Так і дізнались, чому Михайло Якович (прізвище не вказуємо – авт.) зранку сяє усмішкою.

Фото дворічної полтавки із бійцями зробило її знаменитістюРодина Мустафаєвих у повному складі. Фото Алли Квіти

Автор фото, Алла Квіта, згадує той день:

– Це було 26 квітня, коли батальйон «Полтава повернувся із зони АТО. Діанка бігла якраз тоді, коли було шикування бійців. Вона не впізнала татка серед чоловіків, що були майже всі в однаковій формі. Дійшла до кінця шеренги, тоді її на руки вхопив наш Сергій Віталійович Альошкін, щоб дитина не розплакалась (заступник начальника УМВС, начальник міліції громадської безпеки, полковник міліції - авт.). Пізніше малеча вже обіймала татусика.

Фото дворічної полтавки із бійцями зробило її знаменитістюДівчинку за це фото у соцмережах називають «генеральшою». Фото Алли Квіти

Тата на фото можна пізнати: у нього куртка однотонна. Але малеча давно не бачила його і розгубилась. Та, якщо придивитись, погляд тата пізнається серед усіх, він ніби якийсь рідний той погляд. Принаймні навіть користувачі ФБ впізнали за ним тата, припустили це і не помилились.

Алла Квіта встигла зробити лише 5-7 фотографій, але одна з них дуже промовиста. От ще раз доказ: бути в потрібний час у потрібному місці.

Ніна Король

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter