Головний патрульний поліцейський Полтави звітувався про 100 днів роботи

Суспільство
Андрій Іванов13 червня 2016 о 12:24939 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Головний патрульний поліцейський Полтави звітувався про 100 днів роботи
12 червня було рівно 100 днів з початку роботи патрульної поліції в Полтаві.

Головний патрульний поліцейський Полтави звітувався про 100 днів роботиВіталій Мельничук та Денис Сідан.

За цей час, поліцейські виїжджали на близько 27 тисяч подій. З них 12 тисяч патрульні виявили під час патрулювання. Близько тисячі крадіжок 141 грабіж, які розкрили безпосередньо на місці, відразу після цього, як це сталося. Також відбулось 169 шахрайства, 222 хуліганства. Середній час прибуття патрульних складає до семи хвилин.

356 дорожньо-транспортних пригод сталося у Полтаві, 69 – з постраждалими, чотири особи загинули. 367 порушників ПДР притягнули до відповідальності. Близько 300 з них – за водіння у нетверезому стані.

Серед головних проблем роботи нової поліції у Полтаві Віталій Мельничук, в.о. начальника патрульної поліції в місті, вказав наступні:

- Відсутність впевненості в собі у патрульних. Коли правопорушник реагує адекватно, тоді все добре. А є категорії людей, для яких все одно, хто перед ним, і тоді поліцейським потрібна допомога. Для цього в нас є комбати та заступники, які допомагають розбиратися у ситуації. Є проблеми недосконалого знання законодавства, в деяких патрульних.

Один із таких «помічників» - Денис Сідан, в.о. командира батальйону патрульної поліції в Полтаві, також був присутній на зустрічі із журналістами. Денис працював в МВС ще за часів Віктора Януковича, проте каже, що зараз довіра до поліцейських більша.

- Довіра населення зросла, але нам треба «тримати марку», оберти збавляти не можна. Нам потрібно вдосконалювати свої знання, навички і співпрацю з громадою. Довіра населення – це найголовніше.

Читайте також: На Полтавщині двоє чоловіків прийшли на пиво з гранатами

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter