«Маленькі великі перемоги»: три історії переселенців зі Сходу

Суспільство
Ольга Матвієнко2 листопада 2015 о 08:431094 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 «Маленькі великі перемоги»: три історії переселенців зі Сходу
Історії людей, які вже вибороли свою маленьку перемогу.

«Маленькі великі перемоги»: три історії переселенців зі СходуПереселенці з Донбасу заново будують життя на Полтавщині. Фото – www.prostir.ua

«Маленькі великі перемоги» – це історії досягнень, втрат і пошуків нових можливостей, почуті журналістами ГромадськеТБ.Полтава. Вимушені переселенці, які переїхали на мирну територію України з Донбасу, демонструють вражаючі приклади сили людського духу. Навіть незначні, на перший погляд, успіхи чи досягнення складають велику картину надії на нове життя і новий дім.

Дивіться також: Як переселенцям зі Сходу живеться у Полтаві і хто їм допомагає

Художниця Маргарита Марушевська, залишивши Луганськ, продовжує своє навчання у Полтаві, не опускаючи рук і йдучи до своєї мрії – стати митцем. Соціальний працівник Валентина Донцова, також із Луганська, що нині мешкає у Миргороді, стала підтримкою для інших внутрішньо переміщених осіб. Журналістка Дарина Синицька, що переїхала до Полтави з Донецька, знайшла роботу своєї мрії. Саме такі маленькі великі перемоги здатні змінити нашу країну на краще.

Довідково: ГромадськеТБ.Полтава запускає новий проект «Життя з нової сторінки» – цикл відеосюжетів, присвячений проблемам вимушених переселенців, що тимчасово мешкають на Полтавщині. Інформаційна кампанія «Життя з нової сторінки» проводиться в рамках проекту «Сприяння плюралізму та діалогу в українському суспільстві», що реалізується Фондом Східна Європа за підтримки ChildFund Deutschland e.V. та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter