Мамай переконаний, що запрошувати на День молоді усіх полтавців – негарно (ВІДЕО)

Суспільство
Надія Труш16 червня 2016 о 17:201805 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мамай переконаний, що запрошувати на День молоді усіх полтавців – негарно (ВІДЕО)
Олександр Мамай розповів, за які гроші полтавці святкуватимуть День молоді.

Мамай про День молодіДень молоді у Полтаві відзначатимуть з розмахом

– Сцена коштуватиме приблизно 500 тисяч,гурти, я думаю, знаєте скільки коштують: «Бумбокс, «Скай», «Антитіла». «На розігріві» у нас буде гурт «Кварта. Тому, думаю, навіть якщо й 180 тисяч гривень буде використано на проведення Дня молоді, це буде приблизно 14 тисяч учасників цього дійства. З понеділка ми будемо роздавати квитки, це приблизно 20%-30% кожен навчальний заклад. Квитки отримають діти 9, 10, 11 класів, а також квитки отримають усі без виключення студенти, – сказав Олександр Мамай.

При цьому він не пояснив прямо, чи підуть кошти з бюджету на оплату виступів артистів.

Крім того, на свято потрапити зможуть і старші полтавці, запевняє мер. За його словами, уже звернулися кілька громадських організацій, прохають до тисячі квитків, там, де працює молодь.

Пояснив він і те, чому вхід на захід з нагоди Дня молоді платний.

– Площа біля театру Гоголя може вмістити приблизно 2,5 людей, а Співоче поле, на жаль, не відремонтоване. А хотілося залучити якомога більше молоді до святкування. Тому прийняли рішення з дозволу футбольного клубу «Ворскла», вони дали нам дозвіл, тому святуватимемо День молоді на стадіоні, зможемо вмістити там 14 тисяч людей, – сказав Олександр Мамай. – Якщо дозволимо зайти усім без виключення, то це буде не дуже гарно. Тому що буде штовханина. З кожним керівником вишу проводимо бесіди, аби вони вели повний облік тих, хто може потрапити. Щоб наступного року потрапила на святкування та кількість учнів та студентів, яка не могла зробити цього року.

Відео Андрія Іванова

Нагадаємо, у Полтаві збираються із розмахом відсвяткувати День молоді, на захід під патронатом міського голови збираються запросити українських зірок.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter