На сцені «Твого простору» у Полтаві уже відбувся перший захід

Суспільство
Надія Труш10 вересня 2016 о 13:22876 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На сцені «Твого простору» у Полтаві уже відбувся перший захід
Проект громадської ініціативи облаштування вільної території центру міста «Твій простір» відкрився з презентації сучасного українського фільму.

На сцені «Твого простору» у Полтаві уже відбувся перший західНа сцені «Твого простору» у Полтаві уже відбувся перший захід. Фото poltavske.tv

8 вересня полтавці просто неба на свіжому повітрі мали змогу переглянули нову українську стрічку «Тіні незабутих предків», йдеться у сюжеті ГромадськеТБ.Полтава.

«Тіні незабутих предків» - це сучасне українське кіно молодіжного формату. Організатори заходу ГО «СОКІЛ» вирішили, що до Дня українського кіно, який припадав на відкриття сцени «Твого простору», буде доречним розпочати активність міського творчого майданчику саме з якісної прогресивної української стрічки.

Нагадаємо, що ініціатором створення проекту «Твій простір» є ГО «СІТІ ЛАБ» та полтавці з активною громадською позицією. «Твій простір» має на меті розвиток духовної складової громади міста, яка тепер має можливість безкоштовно проводити, приймати участь та бути глядачем на культурних заходах на майданчику біля музучилища по вулиці Соборності.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter