Обласна рада оголосила конкурс студентських наукових робіт

Суспільство
Наталія Сіробаб31 серпня 2015 о 14:371030 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Обласна рада оголосила конкурс студентських наукових робіт
Почали приймати матеріали на щорічний конкурс під назвою «Від студентського самоврядування – до самоврядування громад».

Обласна рада оголосила конкурс студентських наукових робітОбласна рада оголосила конкурс студентських наукових робіт, фото з сайту volynnews.com

Конкурс має на меті сприяння суспільним ініціативам студентів, залучення молоді до життя територіальних громад області, йдеться на сайті Полтавської облради.

До участі запрошують студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Полтавщини (окремих авторів чи авторські колективи).

Чекають на роботи, що містять науково-теоретичні та науково-практичні дослідження з проблем місцевого самоврядування та побудови громадянського суспільства.

Роботу обсягом до сорока друкованих аркушів (формат А-4) треба подати в обласну раду (вул. Жовтнева, 45), кімнати 423, 424 до 15 жовтня. До неї додати: електронний варіант наукової праці, довідку про навчання з навчального закладу, ксерокопію паспорта та ідентифікаційного коду автора (співавторів), контактні телефони.

Урочисте нагородження переможців конкурсу дипломами лауреатів та грошовими преміями відбудеться у грудні до Дня місцевого самоврядування.

Обіцяють першу премію – 1500 гривень, другу – 1000 гривень, третю – 500 гривень.

Телефон для довідок: 7-36-54.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter