Ошукані інвестори ПолтаваБудІнвесту влаштували під міськрадою наметове містечко (ФОТО)

Суспільство
Надія Труш27 травня 2015 о 11:491481 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Ошукані інвестори ПолтаваБудІнвесту влаштували під міськрадою наметове містечко (ФОТО)
Близько двох десятків власників недобудованого будинку за адресою Боровиковського, 11 прийшли вимагати вирішення їх проблеми.

Загалом постраждалих сімей, які вклали кошти у квартири, але не отримали їх – 87.

Ошукані інвестори ПолтаваБудІнвесту влаштували під міськрадою наметове містечко (ФОТО)Ошукані інвестори ПолтаваБудІнвесту влаштували під міськрадою наметове містечко. фото Надії Кучер

Полтавці, знесилені чекати на обіцяні ще кілька років тому оселі, влаштували під стінами міської ради наметове містечко. Розгорнули плакати та державний прапор.

"Мамай О.Ф, дотримай слова!", – публічно прохали полтавці, які підписалися ошуканими інвесторами ПолтаваБудІнвесту.

Проте конкретної відповіді і допомоги від міської влади люди не дочекалися. Більше того, змушені були згорнути намети та покинути місце протесту. Зробили це добровільно, кажуть, повірили Олександру Мамаю вдруге.

– Ми говорили з Олександром Мамаєм, він сказав, що добудовувати будинок буде наступний міський голова, якщо намети залишаться під міськрадою, а ми будемо добиватися виконання його першої обіцянки, – сказав Олександр Кваша, один із постраждалих. – Мамай дав нам наступну обіцянку, що він дотримається даного раніше слова, тому згортаємо намети і чекаємо. Особисто я інвестував в 2-кімнатну квартиру вартістю близько 300 тисяч гривень. Мої кошти пропали, в цьому звинувачую керівників корпорації ПолтаваБудІнвест, які незаконно вивели майно і, на мою думку, робили незаконні оборудки із цим майном.

Мітингувальники пішли на компроміс, чекатимуть на вирішення їх ситуації. Проте, якщо мер не дотримає власного слова вдруге, обіцяють знову поставити намети і уже не зрушити з місця, доки усі обіцянки таки не виконає.