Патрульні звітувалися по заходах в рамках Всеукраїнського місячника безпеки дорожнього руху

Суспільство
Андрій Іванов14 вересня 2016 о 16:422023 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Патрульні звітувалися по заходах в рамках Всеукраїнського місячника безпеки дорожнього руху
Цілодобово 25 екіпажів патрульної поліції проводили відпрацювання у рамках плану заходів, а це близько 80 працівників особового складу.

Патрульні звітувалися по заходах в рамках Всеукраїнського місячника безпеки дорожнього руху.Володимир Микитенко, заступник начальника управління патрульної поліції Полтави та Денис Сідан, командир батальйону управління патрульної поліції у Полтаві.

На території обслуговування Управління патрульної поліції у місті Полтава з 12 серпня по 12 вересня 2016 року проводилися заходи в рамках Всеукраїнського місячника безпеки дорожнього руху. Про це повідомили під час прес-конференції в управлінні патрульної поліції Полтави.

Цілодобово 25 екіпажів патрульної поліції проводили відпрацювання у рамках плану заходів, а це близько 80 працівників особового складу. Працівники управління патрульної поліції Полтави орієнтувалися на проведення ряду профілактичних заходів з метою зменшення рівня аварійності на обслуговуваній території та попередження вчинення правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху.

Одним із головних напрямків роботи патрульної поліції є превентивна діяльність. Інспектори проводили профілактичні бесіди з учасниками дорожнього руху, роздавали довідкові матеріали. На вулицях Полтави за ініціативи Управління патрульної поліції була розміщена зовнішня соціальна реклама з метою попередження правопорушень, які призводять до трагічних наслідків на дорозі.

З 12.08.16 по 12.09.16 у місті Полтава зафіксували 117 дорожньо-транспортних пригод, із них:

- 32 з потерпілими, в яких загинуло - 1 особа, травмовано - 35.

- з матеріальними збитками – 85.

Найпоширенішими причинами виникнення ДТП є:

- порушення правил маневрування (53 випадки),

- недотримання дистанції (23 випадки),

- порушення правил проїзду перехресть (20 випадків)

- керування у нетверезому стані (8 випадків.)

Місця концентрації ДТП на території міста Полтава

Під час місячника безпеки дорожнього руху екіпажі патрульної поліції посилено патрулювали місця концентрації ДТП та, за необхідності, регулювали рух, а саме на:

1. Площі Зигіна.

2. Перехрестя вулиць Сінної - Пушкіна.

3. Європейської (Фрунзе) – Небесної Сотні (Леніна) - 1100 – річчя Полтави.

4. Героїв АТО (Красіна) - Матвієнка.

Під час несення служби працівники Управління патрульної поліції у місті Полтава за місяць виявили 2212 порушень Правил дорожнього руху, з них:

- Керування у нетверезому стані – 154;

- Проїзд на забороняючий сигнал світлофора – 200;

- Порушення правил дорожнього руху пішоходами - 72;

- Порушення правил проїзду перехресть – 50;

- Порушення правил обгону – 24;

Інспектори під час патрулювання виявили та затримали 3 автомобілі, що перебували у розшуку.

Читайте також: У Полтаві чоловік прийшов у салон мобільного зв'язку із ножем

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter