У редакцію «Кола» прийшов лист від Жириновського

Суспільство
Ольга Матвієнко25 лютого 2016 о 13:572451 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У редакцію «Кола» прийшов лист від Жириновського
​Загадковий лист від російського депутата дивним чином потрапив у руки журналістів.

«Пишуть любі депутати»: в редакцію «Кола» прийшов лист від Жириновського

Сьогодні, 25 лютого, в редакцію газети «Коло» потрапив чи не найбільш дивний лист – від депутата Думи Російської Федерації Володимира Жириновського. Ім’я отримувача невідоме журналістам, адже Андрія Кузьменка серед працівників видання немає. Але адреса не залишає сумнівів – пошту доставили точно за адресою. Усе співпадає – редакція знаходиться саме у квартирі 35 в будинку на Жовтневій, 50 у місті Полтаві вже протягом року.

На конверті, крім адреси відправника і портрета того самого скандально відомого депутата-українофоба від ЛДПР, позначка «Правительственное» і штамп «АВИА».

Проте найцікавіше у самому тексті (виходячи із того, що лист надіслали на адресу редакції, ми скористалися правом його відкрити).

Із листа стає зрозумілим, що це не просто автоматична розсилка від Держдуми, а результат листування Андрія Кузьменка з Полтави і депутата. Наприкінці тексту власноручний підпис Жириновського.

Ось лише деякі витримки із тексту (переклад з рос.): «Шановний Андрій! Отримав Ваше звернення, дякую! Усі, викладені у Вашому листі, пропозиції узяті до відома».

«Усі найбільш важливі законопроект (з демографії, зовнішньої політики, захисту росіян і російської мови, боротьби з тероризмом і корупцією…) першими завжди озвучували саме депутати ЛДПР».

«Якби усі пропозиції ЛДПР вчасно були реалізовані, ми зараз жили б в іншій країні: у країні загального процвітання, яку б поважали у світі».

Наприкінці у кращих традиція передвиборчої агітації автор листа ділиться планами на 2016 рік, не оминувши при цьому у кращих традиція партійних і тоталітарних, приховано похвалити керівну партію РФ – Єдину Росію: «після виборів 2016 року сподіваємося збільшити представництво ЛДПР. Задача – стати другою партією в країні».

Щоправда роль полтавця Андрія Кузьменка і його пропозиції з цього приводу із тексту листа незрозумілі.

«Пишуть любі депутати»: в редакцію «Кола» прийшов лист від Жириновського

«Пишуть любі депутати»: в редакцію «Кола» прийшов лист від Жириновського

Ось лише деякі заголовки в Українській пресі, де фігурує ім’я Володимира Вольфовича Жириновського:

  • ЖИРИНОВСЬКИЙ МРІЄ РОЗСТРІЛЯТИ САВЧЕНКО І РОЗБОМБИТИ КИЇВ (ТСН)
  • СКАНДАЛЬНИЙ ЖИРИНОВСЬКИЙ ЗАКЛИКАВ ВИКОРИСТАТИ ЯДЕРНУ БОМБУ ПРОТИ ТУРЕЧЧИНИ (ТСН)
  • ЗЮГАНОВ І ЖИРИНОВСЬКИЙ ВИМАГАЮТЬ ВІД ДЕРЖДУМИ ВИЗНАТИ «НЕЗАЛЕЖНІСТЬ» ДОНБАСЬКИХ ПСЕВДОРЕСПУБЛІК (ТСН)
  • Жириновський назвав 8 українських міст, які Росія планує заграбастати (fakty.ictv.ua)
  • Жириновський вирішив створити на окупованому Донбасі осередок ЛДПР (espreso.tv)
  • Жириновський уже хоче стати «імператором Новоросії» (espreso.tv)

Загалом сам факт листування полтавця із представником влади країни-агресора журналістам виявився настільки цікавим, що ми вирішили поділитися цим із Управлінням СБУ в Полтавській області.

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter