Полтавські депутати прибирали дендропарк (ФОТО)

Суспільство
Ольга Матвієнко3 квітня 2016 о 17:032271 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавські депутати прибирали дендропарк (ФОТО)
​На суботник вийшли депутати обласної, міської та районних рад.

3 квітня у полтавському дендропарку відбулося масштабне прибирання. На суботник вийшли депутати місцевих рад усіх рівнів – обласної, міської та районних у місті Полтаві.

Полтавські депутати прибирали дендропарк (ФОТО)Полтавські депутати вийшли прибирати дендропарк. Фото Ольги Матвієнко

Керувала процесом секретар міської ради Оксана Деркач:

– Дендропарк – це легені нашого міста. Років шість тому тут не можна було стояти, бо все позаростало, але дендропарк почали відроджувати. Сьогодні ми прибираємо гілки та сміття, які назбиралися за зиму.

Читайте також: У полтавський дендропарк повернули лебедів

Директор дендропарку Михайло Шлафер шляхом жеребкування розподілив ділянки парку між депутатськими фракціями.

За словами Оксани Деркач, лише прибиранням робота у полтавському дендропарку цього року не обмежиться. Адже вже розроблена проектна документація з реконструкції об’єкту на 23 млн грн. Зокрема мова про алею від центрального входу до вулиці Лугової, ремонт гідроспоруд.

– На сьогодні ми змогли лише привести до ладу перший ставок, де підняли дзеркало води, розчистили та укріпили русло струмка. Сподіваємося, що цього літа будемо приїжджати і працювати тут неодноразово. Дендропарк повинен стати центральним місцем відпочинку полтавців, – сказала вона.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter