Полтавський аеропорт стане міжнародним

Суспільство
Андрій Іванов15 січня 2016 о 13:532510 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавський аеропорт стане міжнародним
На Полтавщині є перспективи міжнародних авіаційних сполучень через аеропорт «Полтава».

Полтавський аеропорт стане міжнароднимФото - ltava.poltava.ua

Полтавщина має унікальні можливості, якими гріх не скористатися, для того, щоби налагодити прямі авіарейси, переконаний Євген Трескунов, засновник-партнер ТОВ «Авіаплан».

– Згідно нашого дослідження, зона обслуговування аеропорту «Полтава» 4,3 мільйона населення, – говорить пан Трескунов. – За умови організації якісного наземного сполучення, для цього у нас є переваги – наявність залізничної колії в двох-трьох кілометрах від аеропорту. Тож, можна організувати залізничну станцію «Аеропорт Полтава» і тоді він стане не тільки полтавським, а регіональним аеропорти Північно-східної України. Тому можна отримати величезний потенціал залучення сюди авіакомпаній.

На Полтавщині є туристичні бренди такі, як Миргород. За умови правильного просування на міжнародних ринках, має шанси отримати значно більше іноземців на відпочинок, якщо будуть іноземні рейси. Як позитивний приклад, експерти наводять аеропорти Львова та Херсону, де вдалося налагодити міжнародні рейси. Наприклад у Херсоні ситуація з аеропортом була така, що він стояв кілька десятків років, але зрештою його вдалося відродити. Тепер туди літають міжнародні рейси у Туреччину. Пасажири заповнюють літаки на 80 відсотків.

Щодо полтавського аеропорту, то він вже скоро здобуде статус міжнародного, повідомив Андрій Пісоцький, перший заступник голови Полтавської ОДА.

Читайте також: Куди за кордон можна поїхати без оформлення візи

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter