Полтавці не можуть дістатися до роботи або навчання

Суспільство
Андрій Іванов19 січня 2016 о 12:042898 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці не можуть дістатися до роботи або навчання
Транспортний колапс у місті, спричинений снігопадом, лише посилився.

Полтавці не можуть дістатися до роботи, або навчанняФото Юлії Обелець

Сьогодні, 19 січня, зранку полтавцям було вкрай складно дістатися до місця роботи, чи навчання. Власним транспортом проїхати дуже проблематично, адже машини часто загрузали у снігу. Наприклад, на вулиці Червоноармійській є ділянки дороги, які проїхати просто неможливо.

Не краща ситуація і з громадським транспортом. По-перше, якщо сніг і прибирають то відкидають його на узбіччя, утворюючи кучугури на зупинках транспорту. І щоби потрапити у автобус, тролейбус чи маршрутку потрібно дертися на снігову гору. Втім, громадського транспорту також важко дочекатися.

– У нас на «Алмазному» «Кільцеві» не ходять, маршрутки переповнені людьми, виїхати неможливо – скаржиться полтавець Олексій.

– Дістався зранку на роботу з Зигіна на Красіна, – говорить полтавець Петро. – Тільки приватники» їздять, один кільцевий за весь час, і забитий повністю, наші колеги всі довго добирались, людей повно на зупинках, маршрутки не зупиняються.

Відповідно єдина надія – служби таксі, але вони теж перевантажені і замовляти машину треба заздалегідь.

Масштаби негоди також можете оцінити на відео, яке надіслав нам наш читач.

Читайте також: Слідом за снігом в Україну прийдуть 20-градусні морози

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter