Полтавців просять долучитися до всесвітньої кампанії проти сміття «Let’s do It»

Суспільство
Надія Труш12 березня 2016 о 17:431008 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавців просять долучитися до всесвітньої кампанії проти сміття «Let’s do It»
23 квітня Полтавщина долучиться до Всеукраїнського суботника в рамках всесвітнього руху проти сміття.

Полтавців просять долучитися до всесвітньої кампанії проти сміття «Let’s do It»Полтавців просять долучитися до всесвітньої кампанії проти сміття «Let’s do It». Фото optima-clean.com.ua

Волонтери вийдуть на вулиці рідних міст, щоб уже вшосте взяти участь у щорічній акції «Зробимо Україну чистою, разом!».

В рамках кампанії, планується також проведення екологічного фестивалю «САДИ!», а також сортування сміття на локаціях, з подальшою його переробкою. Адже головна мета заходу – зменшення кількості сміття на звалищах та зростання рівня екологічної культури.

Як повідомили координатори акції на Полтавщині, активісти ГО «ЕКОЛТАВА», зараз активно триває підготовка до суботника. Наразі вже є координатори в Лубнах, Кременчуці, Котельві, Диканьці, Пирятині, Шишаках та в Комсомольську. Всеукраїнську кампанію підтримують активісти громадських організацій Полтавщини, студенти, школярі, деякі підприємства.

Деталі можете дізнатися за телефонами:

(095) 122 – 96 – 44 Юлія (координатор м. Полтава)
(066) 977 – 00 - 98 Максим. (координатор по Полтавській області)

Довідка: Організація «Let’s do it, Ukraine», учасник загальносвітового руху «Let’s Do It, world», що об’єднує понад 13 мільйонів людей в 116 державах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні.

До теми: Оберіть місця загального користування у Полтаві, де найнеобхідніше навести порядок

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter