Порошенко анонсував можливе повернення полтавського політв’язня додому

Суспільство
Ольга Правденко30 травня 2016 о 16:24625 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Порошенко анонсував можливе повернення полтавського політв’язня додому
Про повернення ще двох українців з Російської Федерації заявив Президент України.

Порошенко анонсував можливе повернення полтавського політв’язня додомуУкраїнські політв’язні Афанасьєв та Солошенко. Фото з сайту pravda.com.ua

Україна наразі може розраховувати на повернення ще двох українців, яке
незаконно ув'язнені в Росії - Геннадія Афанасьєва та Юрія Солошенка, – пише «Українська Правда», посилаючись на канал «Інтер».

На питання, коли після звільнення Надії Савченко з російського ув'язнення можна очікувати на повернення додому інших українців, Порошенко заявив:

– Я далекий від того, щоб зараз давати будь-які дати, обіцянки, або називати багато прізвищ. Можу сказати лише, що за попередньою домовленістю, ми маємо розраховувати на повернення додому Афанасьєва та Солошенка, – повідомив Порошенко.

На минулому тижні Президент заявляв, що Україна очікує на прогрес щодо звільнення Геннадія Афанасьєва та Юрія Солошенка «протягом трьох-чотирьох тижнів, не пізніше.

Нагадаємо, Юрія Солошенка, екс-директора полтавського заводу «Знамя» засудили в Росії до 6 років колонії суворого режиму за шпигунство на користь України.

До теми: Надія Савченко повернулася в Україну

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter