Що полтавці думають про скандальний логотип міста від російського дизайнера (ВІДЕО)

Суспільство
Надія Труш27 січня 2016 о 16:531738 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Що полтавці думають про скандальний логотип міста від російського дизайнера (ВІДЕО)
Більшості полтавців, яких ми запитали, подобається логотип. Коли ж вони дізнавалися, хто його виготовив, змінювали думку на протилежну.

Що полтавці думають про скандальний логотип міста від російського дизайнераЩо полтавці думають про скандальний логотип міста від російського дизайнера

Нагадаємо, у Полтаві – скандал через виготовлений російською фірмою логотип міста.

Світлана Тарашевська, заступник мера Полтави, запевняє, що міська влада, управління культури зокрема, не просила розробляти ніякий логотип. Віталія Павлова, начальника відділу туризму і культурної спадщини МВК, звинуватили в тому, що він нібито одноосібно прийняв рішення щодо створення туристичного лого та запропонували звільнитися. І поки полтавська влада твердить, що не просила Лебедєва розробляти туристичний логотип міста, в студії дизайнера запевняють у протилежному.

Власник дизайнерської студії, замовниками якої були Microsoft, Яндекс, Samsung, Київстар GSM, Nokia, PeopleNet, Альфа-Банк, Артемій Лебедєв, відомий в нашій державі своєю антиукраїнською позицією. Зокрема, він підтримав анексію Криму. Також у всеукраїнських ЗМІ широко обговорювали те, що студія російського дизайнера минулого року створила нову емблему для окупованого Росією Криму. При цьому сам Лебедєв не лише на словах підтримав анексію частини території України, а й відзначився відверто антиукраїнськими вчинками. Він звільнив голову київського офісу своєї компанії через те, що той виступив на захист вшанування героїв Небесної сотні, звинуватив підлеглого в екстремізмі.

«Коло» уже звернулося в управління культури із запитом, аби там пояснили причину суперечності позицій міської влади. Чекаючи пояснень від влади, ми вирішили дізнатися думку полтавців про туристичний логотип. Детальніше дивіться у нашому відео:

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter