Міська влада прохає полтавців облаштовувати спортмайданчики

Суспільство
Андрій Іванов7 квітня 2016 о 13:01960 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Міська влада прохає полтавців облаштовувати спортмайданчики
Така акція має назву «Спорт для всіх – спільна турбота».

Міська влада прохає полтавців облаштовувати спортмайданчикиФотоархів

З 1 по 30 квітня 2016 року Полтава бере участь у Всеукраїнському місячнику із благоустрою дитячих і спортивних майданчиків та їх підготовки до весняно-літнього періоду «Спорт для всіх – спільна турбота». Місячник із благоустрою проходить з метою покращення умов регулярних занять фізичною культурою і масовим спортом різних соціальних та вікових груп населення.

Традиційно, до участі у таких заходах залучають людей, а також підприємства, установи, організації різних форм власності.

«Тож, ми звертаємося до всіх жителів нашого славетного міста, любителів активного відпочинку та просто небайдужих людей! Візьміть участь в упорядкуванні спортивних майданчиків, організовуйте групи для проведення робіт по прибиранню та облаштуванню спортивних майданчиків у власному подвір’ї за місцем проживання. Закликаємо усіх не бути байдужими до власного здоров’я, безпеки, і майбутнього власних дітей та запрошуємо взяти участь у благоустрої спортивних майданчиків!» - йдеться у зверненні на офіційному сайті полтавської міської ради.

Читайте також: У Полтаві проходить футбольний турнір пам’яті воїнів АТО

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter