У Горбанівському геріатричному пансіонаті привітали ветеранів

Суспільство
8 травня 2015 о 15:191536 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Горбанівському геріатричному пансіонаті привітали ветеранів
Для ветеранів війни влаштували свято з подарунками.

8 травня, в День пам’яті і примирення та з нагоди 70 річниці перемоги у
Другій світовій війні, привітали полтавських ветеранів. Свято влаштували у Горбанівському геріатричному пансіонаті.У Горбанівському геріатричному пансіонаті привітали ветеранівУ геріатричному пансіонаті привітали ветеранів. Фото Лілії Войцехівської

Зараз тут живуть шестеро ветеранів війни.

– Із кожним роком героїв стає все менше. Тому ми повинні кожен день виражати їм свою любов та піклування. У пансіонаті залишилось шість ветеранів, серед яких і діти війни. Тому привітання від молодого покоління для них дуже важливе і цінне, – зазначила Олена Гриценко, організатор культурно-дозвіллєвої діяльності пансіонату.

До теми: Більшість полтавців проти масштабних святкувань на 8 та 9 травня (відео)

Учні Розсошинської гімназії зачитали для мешканців пансіонату вірші і подарували квіти.

Валерія Нечитайло, учениця 7 класу, вважає це свято особливим.

– Для мене цей день дуже важливий. Люди, яких ми зараз вітаємо, у свій час відкрили нам майбутнє. Вони зробили те чого б ми зараз, можливо, не наважились зробити. За це їм низький уклін, – сказала Валерія.

Привітати ветеранів прийшли і представники влади. Вони подарували побутову техніку і телевізор. Вони пообіцяли, що не останнє, що влада зробить для покращення умов у закладі.

– На останньому засіданні ОДА було прийнято рішення виділити 4 мільйони гривень на облаштування пансіонату – заміну вікон та системи опалення. Ми хочемо, щоб наші герої жили в комфортних умовах, і ні про що не хвилювалися, – сказала Людмила Корнієнко, директор Департаменту праці та соціального захисту населення.

До теми: Що відбуватиметься у Полтавській області на 70 річниці Перемоги над нацизмом

Колективи районного Будинку культури подарували мешканцям геріатричного пансіонату концерт.

Ветерани були щасливі бачити молодь, яка цінує подвиги. Від віршів та почутих пісень на очах у них були сльози радості.

Войцехівська Лілія

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter